“Suntem un proiect nou de rock alternativ din București și vă invităm să explorăm împreună un nou concept – rock-ul urban. Captivi în acest spațiu pe care îl iubim și/sau îl detestăm zi de zi, în care încearcăm să ne construim viețile și să ne împlinim visele, pentru noi muzica a fost o evadare.
Orașul ne-a adus împreună și fie că ne-am simțit prizonierii sau stăpânii lui, ne-am dorit să includem în muzica noastră și elemente care să ne ancoreze în acest spațiu. Nu noi am inventat rock-ul, desigur, dar l-am adaptat în așa fel încât cei care ne ascultă muzica să simtă că piesele pe care le fredonează blocați în trafic, lucrând la un proiect la serviciu sau ieșind în oraș cu prietenii, îi ajută să realizeze că fiecare dintre noi este o mică piesă dintr-un puzzle imens, dinamic, pe care îl reproiectăm în continuu.”

Monica

„Muzica a fost mereu prezentă în viața mea. Am început undeva la vârsta de 13 ani, la Clubul elevilor din Moinești, Bacău. La facultate, în Iași, am continuat să cânt în diverse formule. Am ajuns în București la 22 de ani, visând la un proiect cum este The Strizzers. Aici mi-am găsit locul. Aici îmi pun sufletul și energia și mă bucur extrem să împărtășesc cu voi tot ce am adus la viață.”

 

12CPN_0272_www.cipane.com copy

Andrei

„Cam tot timpul am avut în preajmă o chitară, începând cu anii de liceu și studenție și continuând apoi cu anii petrecuți ca angajat (da, încă sunt corporatist ). Am inițiat acest proiect în urmă cu trei ani și împreună cu The Strizzers, abia aștept să vă prezentăm piesele la care am lucrat în ultima perioadă.

Cred că succesul nu poate fi complet fără a integra în viață și pasiunea pentru muzică și scenă. Rock your life!

_KZY5039

Adi

„Sunt pasionat de muzică din fragedă copilarie, dar chitara m-a vrajit de la 14 ani și continuă să o facă în fiecare zi. Am trecut prin câteva trupe mai hard, mai heavy, chiar și un pic de grunge, dar simt că acest proiect mi se potrivește de minune, chiar dacă încerc pentru prima dată un alternativ modern, un adevarat rock urban. ”

_KZY5083

Mihai

„Odată cu răzvrătirea pe care o simțim în adolescență, a început și pasiunea pentru muzică Genuri ca Punk, Nu-Metal, Ska, Reggae m-au făcut să vreau să exprim stările pe care le trăiam atunci și să îi fac pe oameni, prin muzică, să se elibereze de orice stare conflictuală. Între timp, m-am liniștit UN PIC printre Strizzeri .”

09CPN_0169_www.cipane.com copy

Alex

 „Muzica a fost o constantă în viața mea încă din clasa întâi. La început a fost vioara, pianul, apoi chitara electrică și acum chitara bas. Muzica este activitatea care mi-a echilibrat întotdeauna viața. Ca „strizzer” sunt în elementul meu

_KZY5065