2023

Hai și tu! 🙌🏻
Lansarea primului nostru album – SOME KIND OF HERO este foarte aproape și te vrem alături! Dacă și ție îți place să te conectezi cu oamenii și să îti faci din serile de sâmbătă, unele nebun de bune, atunci ești unde trebuie 👇🏻
📍 Te așteptăm la I-auzi una
🗓️ Sâmbătă 11 Noiembrie
P.S.: lista de invitați este gândită special pentru fiecare suflet și surprizele pe care le-am pregătit abia așteaptă să ajungă la voi. Hai să ne distrăm!

AN DE ACTIVITATE PE SCENA ROCK-ULUI ALTERNATIV

Sâmbătă, 30 septembrie, trupa bucureșteană The Strizzers împlinește un an de la primul lor concert. A fost un an plin de lecții importante, în care au reușit să lanseze 4 single-uri, 2 videoclipuri, să susțină 12 concerte și poate cel mai important, să finalizeze materialele pentru primul lor album, ce va fi lansat toamna aceasta.

Pentru a sărbători momentul, organizează un concert special, la care toată lumea este invitată! Unde? În Echoes Haus, București.

Iar pentru că lucrurile s-au legat frumos, întâmplarea face că Echoes Haus sărbătoresc și ei primul an de activitate tot în acest weekend, așa că va fi o mare sărbătoare!

Lansare single „Run From It All”

The Strizzers vă invită să sărbătoriți împreună lansarea capitolului 4 al poveștii lor pe ritm de rock urban, nume de cod „Run From It All” .

Într-un univers în care de multe ori ne simțim captivi, singuri, debusolați, piesa „Run From It All” vine ca o frânghie de salvare. Chiar dacă simți uneori că eforturile îți sunt în zadar, luptă în continuare pentru visele tale. Poate uneori nu pare așa, dar există o lumină la capătul tunelului. Nu te lăsa definit de insecurități, de eșecuri, sau de criticile altora. „It’s now your time to do the talking!”

https://www.youtube.com/@thestrizzers

Vor împărți scena cu Dirty Red, o trupa de blues si rock alternativ din București, formata in 2022. Sunt o trupă tânără, cu o arie mare de influențe, din care reiese stilul de muzică variat și plin de diferite nuanțe. Prin influențele lor se numără trupe și artiști de la Vama Veche si OCS, la Steve Ray Vaughan și Tedeschi Trucks Band.

https://www.youtube.com/@dirtyred.band9

 

Concert Ploiesti, The ShamRock Irish Pub

Trupa bucureșteană The Strizzers ajunge pentru prima dată în Ploiești pe 15 iunie, în The ShamRock Irish Pub, pentru o seară de rock urban, în care se va auzi soundtrack-ul experiențelor și emoțiilor lor trăite în București și nu numai, în ritm de rock alternativ.
Intrarea la concert este liberă.

Lansare single „You Can’t Say We Never Tried”

The Strizzers vă invită să sărbătoriți alături de ei lansarea celui de-al treilea single – „You Can’t Say We Never Tried”. Ați trăit deja emoțiile noilor descoperiri, evocate de „See the Lights”, furia și frustrarea din „It Makes Me Mad”, iar acum este timpul să trăiți povestea de dragoste din „You Can’t Say We Never Tried”. O nouă aventură în lumea rock-ului urban, pe ritm de loc alternativ.
🤘🏻Vor împărți scena cu MARSQUAKE, trupă înființată în 2020 ce abordează un mix eclectic de rock alternativ în limba română și influențe post-grunge, metal și electro. Proveniența numelui MARSQUAKE reprezintă un fenomen nou descoperit și confirmat: prezența cutremurelor marțiene. O caracteristică a acestora este durata ridicată, fiind înregistrate seisme intense, cu o durata de peste o ora și jumătate; intensitate ce se regăsește și în muzică formației.

Brasov: Concert The Strizzers

Trupa bucureșteană The Strizzers ajunge pentru prima dată în Brașov pentru o seară de rock urban, în care se va auzi soundtrack-ul experiențelor și emoțiilor lor trăite în București și nu numai, în ritm de rock alternativ.

Dacă primul lor single, „See the Lights”, lansat în noiembrie 2022, îndemna la explorarea emoțiilor trăite atunci când ajungi pentru prima dată în jungla orașului, „It Makes Me Mad” evocă sentimentele de frustrare, furia, dezamăgirea și neputința resimțite atunci când deși vrei să fii un fel de erou („Some kind of hero”) pentru tine însuți sau pentru cineva drag, nu reușești, sentimente potențate de iubirea care nu a ajuns încă la mult râvnitul „final fericit”.

Muzica lor este o poveste, un soundtrack al experiențelor și emoțiilor lor trăite în București și nu numai, în ritm de rock alternativ. Sunt convinși că veți regăsi o părticică din voi, din viața și trăirile voastre, ascultându-le piesele, piese pe care abia așteaptă să vi le împărtășească.

Lansare single „It Makes Me Mad”

Vă invităm sâmbătă, 4 martie 2023, în BELUGA Music & Cocktail, București, să sărbătoriți alături de noi lansarea celui de-al doilea single – „It Makes Me Mad”. Dacă primul nostru single, „See the Lights”, îndemna la explorarea emoțiilor trăite atunci când ajungi pentru prima dată în jungla orașului, „It Makes Me Mad” evocă sentimentele de frustrare, furia, dezamăgirea și neputința resimțite atunci când deși vrei să fii un fel de erou („Some kind of hero”) pentru tine însuți sau pentru cineva drag, nu reușești, sentimente potențate de iubirea care nu a ajuns încă la mult râvnitul „final fericit”.

Ca invitați speciali îi vom avea alături de noi pe Bodark, trupă ce revine pe scena muzicii rock bucureștene după o perioadă de pauză de aproximativ doi ani. Stilul trupei Bodark îmbină rockul alternativ și clasic, fiind completat de pasaje de sintetizatoare, violoncele și viori. Au luat ființă în 2010 și au la activ 2 albume: POT (2014) și UMANIAC (2017).

Post Valentines

Pentru că iubirea merită sărbătorită în fiecare zi, nu doar de Valentine`s Day, ne-am unit forțele cu trupa Lunatic și vă invităm la concert în Sufrageria True, miercuri, 15 februarie, începând cu ora 19:30.
Pe noi ne-ai mai văzut în True Club și știm că ți-a plăcut, dar acum am decis să facem lucrurile mai interesante. Așa că am invitat trupa Lunatic, tot o trupă bucureșteană, formată în 2020, cu un sound nou pentru peisajul muzical românesc – pop rock cu elemente de space rock. Au câteva single-uri lansate deja, iar anul acesta urmează să lanseze și primul lor album, “Omul din stele”
Ne vedem la concert, da?

2022

True Club

Primul nostru single, See the Lights, a fost lansat pe 23 noiembrie în True Club. Recunoaștem că am avut foarte mari emoții pentru acest eveniment, mai ales pentru că în perioada respectivă toți membri trupei am suferit de răceli mai mult sau mai puțin grave. Dar faptul că tot barul a vibrat cu energia voastră și a noastră ne-a confirmat încă odată că facem bine ceea ce facem. Mulțumim, oameni dragi!

Radio 7

La Radio, The Strizzers s-a auzit pentru prima dată la Seven, pe 17 noiembrie. Mulțumim Robert Tache și Radio Seven pentru invitație și pentru că ne-ați dar ocazia să împărtășim povestea noastră cu voi și ascultătorii Seven! A fost o reală plăcere.

The Pub – Rock, Stock & Two Smoking Barrels

The Strizzers s-a auzit pentru prima dată live în The Pub Universității, vineri, 30 septembrie 2022. Alături de colegii de breaslă, Heavy Strings, am realizat un  prim eveniment memorabil și abia așteptăm să ne întoarcem în The Pub Universității  cu următoarea ocazie. Dacă vreți să vedeți ce fain a fost, vă invităm în secțiunea Media, să vedeți pozele de atunci.